Shenzhen xiazhifeng Electronic co.,ltd

Metoda și măsurile de precauție pentru utilizarea stiloului de alunit, operație video

Timp de eliberare: 2020-11-27 13:54:09    Recunoscute: 3

Notă: Metoda de instalare și utilizarea uneltelor sunt aplicabile pentru stilourile moi din prima și a doua generație din Shenzhen Xiazhifeng Electronics Co., Ltd.

 

Unu, utilizați metoda de instalare

Fine ac: cu un set complet de cap stilou injector (pen), rotiți în sensul acelor de ceasornic și strângeți

Acul gros: rotiți acul direct în sensul acelor de ceasornic și introduceți-l în capul stiloului injector (pen- ului) și strângeți- l

Întoarce- l în sens invers acelor de ceasornic atunci când nu este utilizat

Notă: Un ac este doar pentru o persoană pentru a evita infecţia

 

În al doilea rând, funcția poziției de viteză:

Nivelul 1-2: ace fine (particule mici de grăsime/mole mici)

2-3 unelte: ace fine (mole mici și medii) și ace groase (pete medii și mici)


1-2011130U942M5.jpg


Trei, indicator de lumină

Dublu-clic pentru a vedea nivelul de baterie (3 indicatoare de lumini sunt verzi atunci când bateria este complet încărcată) Complet încărcat, 3 indicatori lumină în verde, intermitent roșu atunci când încărcarea

 

Patru, introducerea operaţiunii

Unu.Butonul de pornire (ON/OFF): Apăsați mai mult de trei secunde butonul (ON/OFF) pentru a porni și dezactiva, lumina roșie se va aprinde după pornire, iar implicit este nivelul 1.Lumina roşie reprezintă viteza luminii.Atunci când nu există nici o operațiune după booting, aceasta se va închide automat după treizeci de minute; apăsați scurt butonul (ON/OFF) pentru a comuta puterea de ieșire (numărul: 1 pentru viteză mică; numărul 2 pentru viteză de mijloc; numărul 3 pentru viteză mare).Apasă rapid butonul (ON/OFF) de două ori pentru a afișa nivelul bateriei.Lumina verde reprezintă nivelul de afişare.Apăsați orice cheie pentru a reveni.

Doi.Butonul de lucru (OUT): Apăsați butonul (OUT) pentru a începe să funcționeze, îl eliberați pentru a opri lucrul, iar lumina indicatorului de lucru este portocaliu.

Trei.Funcția de protecție: Apăsați butonul (OUT) timp de două minute și dispozitivul se va opri automat din lucru.Dacă aveți nevoie pentru a continua să lucrați, trebuie să-l eliberați (butonul OUT) și să-l apăsați din nou pentru a lucra.

 

Cinci, probleme care au nevoie de atenţie:

Unu.Se recomandă utilizarea echipamentului de testare a pielii de porc proaspete atunci când utilizaţi acest echipament pentru prima dată, şi apoi să îl folosiţi pentru tratament atunci când sunteţi pe deplin familiarizaţi cu performanţa şi procedurile de operare ale echipamentului.

Doi.Deoarece acest dispozitiv poate produce efecte la temperaturi ridicate instantaneu, vă rugăm să-l păstrați în mod corespunzător atunci când nu este utilizat pentru a preveni copiii și persoanele care nu înțeleg dispozitivul de la utilizarea și de joc pentru a evita pericolul.

Trei.Este mai bine să nu se spele zona afectată prea mult în termen de 30 zile de tratament cu acest echipament (ingrijire simplă este suficientă), nu se spală cu forța, și nu se decojesc artificial crusta.

Patru.Atunci când zona afectată este mâncărime (perioada de creştere a cărnii de licitație), nu o scoateţi cu mâinile.După aproximativ 20-30 zile, crusta va cădea de la sine.

Cinci.Perioada de recuperare este de aproximativ trei luni.Se recomandă să nu se mănânce ghimbir (care afectează netezimea pielii), carne de vită (va produce un roșu slab), sos de soia (va produce un negru slab) în timpul perioadei de recuperare.Acordă atenție celor de mai sus în perioada de recuperare.Pielea poate fi restaurată la 95% din pielea original ă, iar pigmentul poate fi ars direct de către mașină, indiferent de orice culoare.Apoi vor fi cruste subţiri pe piele, şi toţi pigmenţii din piele vor fi concentraţi sub cruste.Când crusta este scoasă, toate pigmentele de pe piele vor cădea fără infecţie.

Şase.În cazul în care dispozitivul nu este utilizat pentru o lungă perioadă de timp, se recomandă încărcarea la fiecare trei până la patru luni pentru a menține durata de viață a solului electric.

Şapte.Când echipamentul nu funcţionează, vă rugăm să nu-l demontaţi şi să încercaţi să-l reparaţi de unul singur pentru a evita pericolul.Se recomandă continuarea reparației producătorului original ;39.

Opt.Este strict interzis să se cureţe echipamentul direct cu apă sau lichide pentru a evita intrarea în echipament şi pentru a provoca daune sau pericol.


未标题-1-恢复的.jpg


În al şaselea rând, îndepărtaţi petele de zonă (zone mici), tatuajele (zone mici), particulele de grăsime, petele de vârstă, siringoma, cicatrici proeminente, aluniţe pigmentate, negi, hiperplazie, netezirea cicatricelor, vegetaţie cutanată, de asemenea, utilizate pentru a opri sângerarea.

 

Şapte, precauţii post-operatorii

Unu.Crabii sunt eliminate aproximativ patru-10 zile după operație, și eritem piele temporară sau pigmentarea apare în zona afectată.Pigmentarea dispare treptat după o lună, iar pigmentarea practic revine la normal după trei luni.Evitarea expunerii puternice la lumină în termen de trei luni de la tratament este cheia pentru prevenirea pigmentării.

Doi.Nu mâncaţi alimente picante, nu beţi alcool sau luaţi aspirin ă după operaţie pentru a evita agravarea reacţiei după tratament.

Trei.După operație, nu face zona local ă umed sau infecta, și păstrați-l curat.


Opt.Operație video de pen mol


Computer platform ă Youku link-ul de predare video:http://www.news.com/Poftim?spm=a2h0k.891407.0. & din=s1.8-1-1.2

Mobilă platform ă Youku link-ul de predare video:http://m.youku.comPoftim?prima dată=15 & sursa=


Anterior: Probleme tehnice ale mașinii car...

Următor →: No